Menu
K

Velkommen til min verden med Ragdolls

 

It's all about the love
It's all about the love

 

 

 

Nabi har født
Midt under landskuet valgte Nabi, at det var tid til at hendes killinger skulle møde verden. Så da Landsskuet i Herning, er en af året store begivenheder, så skulle kuldets navne selvfølgelig afspejle det. Og da vi med kattene aaltid deler stald med kvæg, ja så var det jo oplagt at killingerne fik navne efter kvæg. 
Der kom 1 pige, Jersey og 2 drenge Dexter og Hereford. 
Alle tre vil i løbet af august måned begynde at lede efter deres nye fantastiske familier, hvor de kan regere over sofa og fyldte madskåle
Nabi venter killinger om 14 dage.
Året sandet kuld er på trapperne. Nabi venter sit første kuld. Far til kuldet er min super skønne Wolfe
Vi har killinger
D. 6. Juni fødte Aya 5 smukke killinger. ¤ drenge og en enkelt pige 
Fødslen gik ler og hurtigt, og Aya er en fantastisk mor. Der vil komme billeder senere, når de små er blivet lidt ældre.
Velkommen til IT*Purrstorm Life is for Living

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til en ny hunkat i katteriet. IT*Purrstorm Life is for Living aka Lilli kommer fra det italienske opdræt Purrstorm, som også Jamie kommer fra. En stor tak til Guilia og Claudio for at have betroet mig endnu en avlskat. 

 

Mr Mittens
søde Mr Mittens er lige blevet far til sit sidste kuld hos os. Han var ikke en glad fertil dreng, så vi har valgt at han skal have sin helt egen familie, hvor han kan slænge sig i sofaen. Vi vil meget gerne, at Mittens enten flytter sammen med en af killingerne, eller til et hjem hvor der er en anden kat