Menu
K

Maine Malawi -

Et kærligt opdræt af ragdolls

 

Vi er et stueopdræt registreret i Fife. Og medlem af specialklubben Ragdollklubben Danmark, under Felis Danica.

Vores familie består af Brian og mig ( Anneth ) og vores 5 børn, hvoraf de 4 ældste er flyttet hjemmefra.Vores yngste søn Daniel på 19 år er efterhånden blevet en stor del af opdrættet, og tager del i den daglige pasning, udstillinger og er også startet som steward på udstillingerne. Daniel er også med i beslutningerne og vurderingerne af vores killinger i forhold til hvem vi skal beholde i opdrættet.

 Vi bor i hus med en stor have i en lille by uden for Ringkøbing, hvor vi pendler frem og tilbage mellem job og skole.

Vi har 1-3 kuld om året. Og har lejlighedhedsvis have killinger til salg til de rigtige hjem. Der bliver brugt rigtig mange timer på de enkelte killinger, for at styrke deres personlighed og give dem en god ballast med ud til deres nye familier.
Alle katte er indekatte med adgang til hele huset og en sikret have, hvor de elsker at hygge sig i en solstråle eller boltre sig i græsset.
Da sundheden hos vores katte er i højsæde, bliver alle katte gentestet for arvelige sygdomme, så vi er sikre på at vores avlskattes sundhed er i top.

Vi har brugt lang tid på at finde det foder vi synes giver vores katte det bedste. Der er altid adgang til tørkost, og frisk rindende vand. 2 gange dagligt får de tilbudt vådkost eller råt kød, hvilket de nyder.

Daniel og jeg elsker at tage på udstiling med vores katte, så vi er tit at finde i diverse udstillingshaller i Danmark og rundt i Europa, hvor vi nyder selskabet med de andre udstillere, og får udvekslet mange gode råd og ideer. 

I 2015 fuldførte jeg Felis Danicas Diplomopdrætter kurser, og kunne dermed sætte det på hjemmesiden. Flere gange om året tager jeg til informationsmøder, så jeg hele tiden lærer nyt i forhold til at have et opdræt, og leve med kattene. 

Har I lyst til en snak om racen eller spørgsmål, er I meget velkomne til at ringe eller skrive, så vil jeg prøve at hjælpe på bedste måde.

 

 

It's all about the love
 
 

It's all about the love